“De Verleiders” spelen de klinkers uit de straten!

Vrijdag 11 september speelt theatergroep “De Verleiders” het stuk “Door de bank genomen” tijdens het TF Nederlands Theater Festival.

Wij zijn voor jou  – en vooral voor onszelf – wezen kijken.  En wij zeggen: GÁÁN!! Fantastisch stuk, waanzinnig goed geacteerd door een  on-Nederlands goeie topcast!: George van Houts, Leopold Witte, Tom de Ket, Victor Löw, Pierre Bokma.
Je wordt er wijzer van – bewust onbekwaam zeg maar 🙂 .  Het is niet verheffend wat ze laten zien.   Wel verheven – in hoe ze het brengen.

Voor de helderheid: dit is moedig toneel. Dit zijn moedige mensen.

In hun eigen woorden: “DE VERLEIDERS zijn back in business! Door de bank genomen is opnieuw een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid. Om zowel van te smullen als te gruwelen. De voorstelling gaat over de wereld van ons geld en het beheer ervan. Na twee jaar research in de bankensector blijkt de uitkomst nog verbijsterender dan gevreesd. Door de bank genomen is een achtbaan aan informatie, sketches en monologen: een gitzwarte komedie, recht vanuit de hel. Het zou verschrikkelijk om te lachen zijn als het tegelijkertijd niet zo schrijnend was.

DE VERLEIDERS presenteren een exclusieve talkshow na afloop van de voorstelling Door de bank genomen op het Theater Festival.

Op 11 september a.s. spelen DE VERLEIDERS hun genomineerde voorstelling Door de bank genomen op het Theater Festival in Stadsschouwburg Amsterdam. De voorstelling, over de wereld van ons geld en het beheer daarvan, heeft veel stof doen opwaaien bij zowel het publiek als de politiek. Om deze reden ontvangen makers George van Houts en Tom de Ket speciaal voor het Theater Festival nog eenmalig spraakmakende gasten na afloop van de voorstelling in een exclusieve talkshow.

Uit de reserveringsplattegrond blijkt dat het al gezellig druk wordt. Ben jij er ook bij? http://bit.ly/VerleidersTF

Geproduceerd door Bos Theaterproducties (http://www.bostheaterproducties.nl/default.asp?keuze=producties&productie=253#)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *