Stichting Restschuld Eerlijk Delen dagvaardt volledig geldstelsel.

Stichting Restschuld Eerlijk Delen, Laurens ten Hagen en Sven-Ake Hulleman vinden dat het niet langer rechtvaardig is dat banken geld uit het niets scheppen. 

De crisis die onvermijdelijk was in een systeem van schuld en rente, ontstaat doordat banken en overheid een geldsysteem in stand houden dat voor het overgrote deel neerkomt op eeuwige slavernij. Van iedere euro die u uitgeeft stroomt er een deel naar een kleine groep mensen in onze samenleving. Zij worden rijker en rijker terwijl een middenklasse eeuwig ploetert voor hen. Dat geldsysteem hoort niet bij een democratische rechtsstaat. Echter wij hanteren het al veel te lang. En dat terwijl er geen wettelijke basis voor bestaat. Lees verder op http://www.geldstelselhervormen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *