Zorgverzekeraars en jouw privacy

Handjecontantje.org maakt zich ook sterk voor het behoud van privacy! En dat is hard nodig aangezien onze privacy op alle mogelijke manieren ernstig in het gedrang komt. Jouw gegevens worden tegen betaling doorgegeven aan bedrijven/instanties die hier profijt van hebben. 

ACHMEA: VRIJE KEUZE OF CROWDFORCING?

Vandaag werd bekend dat Achmea de intentie heeft “korting” te bieden aan klanten die toestaan dat de verzekeringsmaatschappij data over ze verzamelt. Een ontwikkeling waar niet alleen grote privacy-vraagtekens bij geplaatst kunnen worden, maar die nog veel dieperliggende consequenties heeft voor elke Nederlandse burger.

Het volledige artikel van Bits of Freedom lees je hier: Zorgverzekeraars en jouw privacy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *