2e pinloze zaterdag op 17 oktober 2015!

flyer pinloze zaterdag 2e - 17102015zh

De tweede pinloze zaterdag komt eraan. We horen veel mensen zeggen “Ik doe al zoveel mogelijk contant!”. Da’s hartstikke mooi, maar waar het ons – en jullie wellicht óók – vooral om gaat, is dat het evenement en het BEWUSTZIJN van wat het belang is, gedééld worden. Zodat we zo veel mogelijk mensen bereiken.

Dus – alsjeblieft! – ga naar onze facebookpagina:http://bit.ly/hcorgfb, klik op de button “Deelnemen”. Kost niks, en levert contant geld op! En déél dit! als je vrijheid je lief is! Delen kan uiteraard ook zonder Facebook en op andere manieren.

En de bedoeling van de zwarte hand op de flyer? We leggen even uit wat we daarmee willen, en dat we jullie hulp daar bij nodig hebben. Voor die mensen onder ons die niet bekend zijn met de avonturen van de (vooroorlogse) Rotterdamse belhamel Pietje Bell: hij had samen met zijn vriendjes de “Bende van de Zwarte Hand” en heeft voor een weddenschap met de hoofdredacteur van de krant (die elke keer onwaarheden over hem in de krant zette) de hele stad vol laten zetten met zwarte handen. Daarvoor had hij een heleboel kinderen ingeschakeld die allemaal een cent kregen als ze zoveel mogelijk zwarte handen in de binnenstad overal op zouden maken………..

Dat willen we met de de flyer van de pinloze zaterdag ook: dat die op de gekste plekken komt te hangen. En dat is waar jullie in beeld komen: ben je in voor een stukje “guerrilla marketing”? En wil je leuke foto’s maken van een paar plekken waar je hem opgehangen hebt? Dan maken we er een mooie fotogalerij van.

(als je het filmfragment over de zwarte hand in de recente Pietje Bell film wilt zien: https://www.youtube.com/watch?v=cgOQJbvO3yI van 0.50 min tot 1.05 min. Gááf!)

 

 

Hier kan je de flyer downloaden: http://bit.ly/flyerpdf2e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *