Handjecontantje.org wil alles van je weten ;-)

watvindjij

 

Handjecontantje.org is een organisatie die erg gericht is op samenwerken, samen doen. We hebben daarom het idee opgevat om een enquete onder onze mede-contantgeld-behoeders te houden. 

We willen jullie graag betrekken bij wat we als organisatie doen en hopen dan ook dat jullie massaal feedback willen geven, zodat we weten hoe jullie erover denken. Vraag die we aan jullie willen stellen is; hoe kunnen we nog beter informeren, acties opzetten en hoe zorgen we ervoor dat nog meer mensen wakker worden, opstaan en in actie komen? 

Welke vragen zouden er volgens jou in de enquete moeten staan zodat wij meer inzicht krijgen in wat mensen nodig hebben en hoe we ze kunnen helpen ons te helpen het contante geld te behouden – en daarmee onze privacy en vrijheid. Want daar gaat het uiteindelijk om. 

Zou je de vragen die je zelf hebt aan ons willen sturen? Dat kan als reactie op deze post, of in een mail naar info@handjecontantje.org.

Help je mee? Dank je wel!

feedback

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *