Lokaal en met contant geld boodschappen doen!

Laten we onze Kerst en Sinterklaas inkopen doen bij kleine bedrijfjes en zzp’ers uit de buurt. Bijvoorbeeld bij je buren met een webshop of de dame in de straat die sieraden maakt, het meisje op de hoek met haar mooie bloemenwinkel, de plaatselijke cadeauwinkel, een vriend die een winkel heeft of de bakker uit de buurt met handgemaakte chocolaatjes. Bij de boer in de buurt met verkoop van groente en fruit aan huis, bij mensen met een kraampje op de markt. Bij het restaurant of de kroeg om de hoek. Laten we onze centen dit jaar besteden aan individuele mensen die het hard kunnen gebruiken en niet aan grote multinationals die toch al binnen zijn. Op deze manier hebben veel meer LOKALE ondernemers een betere Sinterklaas en Kerst. En laten we dan ook vooral niet vergeten de inkopen contant te betalen!

 

Vind je dit een goede suggestie? Deel deze oproep met vrienden en familie en geef hieronder tips. Wie raad jij aan bij jou in de regio? Samen kunnen we een verschil maken!

oude_kruidenierswinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *