19 december 2015 De 4e pinloze zaterdag. Ook in deze dure decembermaand!

Natuurlijk hebben we ook in december op de derde zaterdag de pinloze zaterdag. December is normaal gesproken een dure maand, maar dat is eigenlijk geen excuus om dan maar te pinnen. Sterker nog: als je contant betaalt heb je zelf meer inzicht en overzicht over je financiën. En je laat ook nog eens weinig tot geen sporen na. De vraag aan jullie is: Doen jullie mee? Het enige wat je hoeft te doen is bij het evenement op deelnemen of gaat te klikken. Één muisklik, that’s all! En daarmee help je enorm de bewustwording van het verdwijnen van het contant geld en alles wat daarmee samenhangt te vergroten.
Doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken zodat ze gaan beseffen wat er aan de hand is. Dat kunnen we niet alleen. Dus help mee door dit evenement zoveel mogelijk te delen, onder de aandacht te brengen en mensen in je omgeving vragen om mee te doen. Dank je wel.
Om je hierbij een handje te helpen, hebben we een flyer die je kunt printen etc.:pinloze zaterdag
pz december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *