De BewustWakker bijeenkomst: over het behoud van contant geld, privacy en vrijheid – zaterdag 30 januari a.s., in Maarssen

event hco:bw

Het lijkt erop dat in de wereld waarin we leven, het niet meer gaat om liefde en vertrouwen, maar om angst en controle; macht en geld. Meer en meer mensen worden zich hiervan bewust en raken hierdoor gefrustreerd. Dit laatste zorgt ervoor dat mensen laag in hun energie komen waardoor ze juist precies d√°t in de wereld en in hun leven laten gebeuren wat ze niet willen.

Wij willen een community van bewust wakkere mensen cre√ęren; mensen die in staat zijn om zodanig van zichzelf te houden dat ze gezamenlijk op gaan staan voor een vrije, gezonde en harmonieuze wereld. En dit bewerkstelligen door middel van integere communicatie met zichzelf, de medemens en de buitenwereld.

Daarom organiseert Handjecontantje.org de BewustWakker bijeenkomst: over het behoud van contant geld, privacy en vrijheid. Het verdwijnen van contant geld is schijnbaar maar een speld in de hooiberg. Wezenlijk verdwijnt met het contant geld onze vrijheid. Over die samenhang tussen contant geld en vrijheid gaan we het deze dag uitgebreid hebben.

Op de BewustWakker bijeenkomst komen we samen om elkaar te inspireren, informeren en in de actie te komen.
We hebben de intentie om (op) deze dag te cre√ęren vanuit het bewustzijn en de houding dat we het SAMEN te DOEN hebben, met als belangrijke voorwaarde INTEGRITEIT in de communicatie: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Doel van deze dag is een community realiseren waarin we gezamenlijk- activiteiten gaan ontwikkelen, plannen en uitvoeren.
We brengen in kaart wat er nodig is, welke expertise er is en wat we vervolgens samen kunnen doen om de verandering die dringend nodig is, te bewerkstelligen.
Daarvoor hebben we wakkere mensen nodig die willen doen. Samen Doen. “Vrijwillig, maar niet vrijblijvend.”

Praktische gegevens:

 • Locatie is de Wilhelminakapel, Wilhelminaweg 7 – 3603 CR in Maarssen.
 • Aanmelden kan via info@handjecontantje.org.
 • Datum: zaterdag 30 januari 2016. Tijd: van 12.00 -17.00 en¬†daarna gelegenheid voor naborrelen (voor eigen rekening)
 • We vragen een bijdrage van ‚ā¨ 5,- (contant te voldoen natuurlijk, aan de deur)¬†voor de huur van de locatie¬†en de koffie/thee.
 • Er is GEEN lunch bij de prijs inbegrepen.
 • Voor mensen die met de trein komen: station Maarssen is goed¬†te bereiken vanuit Utrecht en Amsterdam, vervoer vanaf het¬†station en weer terug kan worden geregeld. Graag aangeven¬†als je je aanmeldt.
 • Op de facebookpagina van het event kun je oproepen¬†plaatsten voor carpoolen etc.
 • Graag aanmelden via info@handjecontantje.org zodat we weten hoeveel mensen er komen.

Parkeren:  in de navigatie opgeven Abel Tasmanlaan 1, 3603 GC Maarssen.Voorbij Abel Tasmanlaan 1  langs het plantsoen(groen gemarkeerd). Daar kunnen alle gasten die met de auto komen, parkeren. Van daar is het plusminus 150 meter lopen naar de Wilhelminakapel, Wilhelminaweg 7 (rode stippellijn, tweede gebouw aan de rechterkant)

Als er iets niet duidelijk is, laat het ons gerust even weten.

Parkeerkaartje :-)

Parkeerkaartje ūüôā

4 reacties

 1. Pingback:Welvaart voor iedereen - Een eerlijker verdeling van welvaart is mogelijk

 2. Nog ca. 5 kwartalen te gaan en dan is de basisrente 0%. Elke 3 maanden weer 0,1% minder rente. Over 1,5 jaar gaan we 0,1% betalen over het geld dat op onze rekeningen staat als deze tendens zich voortzet en dan is de negatieve rente van kracht! Dan het contant geld nog even afschaffen en dan hebben de banken alle macht over ons geld. Buschauffeurs worden overvallen, parkeerautomaten leeggeroofd, enz, dus contant geld is niet veilig meer. Cash is overigens ook nogal vies want iedereen zit er met zijn vingers aan en weet jij of de persoon voor jou zijn handen wel netjes had gewassen toen ie van het toilet kwam alvorens die persoon zijn geld aanraakte en het in de kassalade van de supermarkt verdween? Bah, cash geld maakt mensen ziek door allerlei onzichtbare bacteri√ęn. Als iedereeen dat maar wil geloven gaan we onze pinpas steeds meer koesteren. Vergeet dan niet dat de knopjes van de betaalautomaat ook vies zijn want daar zit iedereen met zijn vingers op te drukken. Oh ja natuurlijk, daarom bestaat er nu contactloos betalen in de nieuwe bankpassen. Dan hoef je de knopjes van de pinautomaat niet meer aan te raken. En in de toekomst gaan we allemaal met onze eigen smartphone contactloos betalen. Jammer als je batterij dan op dat moment net leeg is. Om dat dan weer te voorkomen kunnen wij ons in de toekomst allemaal laten chippen. Dat is de nieuwste ontwikkeling. Dan heb je de chipknip letterlijk in je hand en hoef je alleen nog maar je hand uit te steken zonder iets aan te raken om te betalen. Simpel toch? Honden en katten laten we al jaren chippen om te voorkomen dat we ons geliefde huisdier kwijtraken. Een chip boordevol informatie over jezelf en om te voorkomen dat niemand je kwijtraakt als bonus een gps module erin. Wel zo handig toch? Wij hoeven dan nog net niet als een hond aan de lijn over straat maar de teugels worden steeds strakker aangetrokken!

  Het is maar dat u het weet…

 3. Precies! Vandaar de BewustWakker middag.

 4. Wat een ontzettend leuk initiatief. Helaas heb ik deze BewustWakker moment/bijeenkomst gemist.
  Wat zijn de ervaringen van deze dag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *