Nieuwsbrief mei 2016

Beste mensen,

Onze vorige nieuwsbrief is al weer een tijdje geleden.
Hoog tijd dus om jullie op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen.
We hebben ondertussen zowel met handjecontantje als bewustwakker niet stil gezeten.
Sinds 8 januari 2016 is handjecontantje.org een stichting. Ook is er sinds januari van dit jaar de stichting in oprichting bewustwakker.org. Met bewustwakker.org geven we de trainingen in integere communicatie.
De afgelopen maand hebben we op Texel en in Baarn de Vrijheid lezing gegeven. De bedoeling is dat we deze door het hele land gaan geven, dus heb je interesse, neem dan contact met ons op.
Wat vertellen we met deze lezing: zoals gezegd gaat het over vrijheid.
Hoe vrij zijn wij werkelijk?
Wat hebben Vrijheid, Geld en Macht met elkaar te maken?

vrijheid loesje pixlr

Dit zijn de vragen waar tijdens de lezing antwoord op wordt gegeven.
Steeds meer mensen worden wakker voor de situatie waar de wereld in verkeert, ook in Nederland.
Dat is de essentie van deze lezing: laten zien wat er aan de hand is ten aanzien van vrijheid en macht en wat de mechanismen zijn die hierachter zitten.
En wat kunnen wij nu doen? Wat kunnen we samen doen, vanuit een houding van integriteit.
De rode draad van deze lezing is vrijheid. De thema’s die aan bod komen zijn:

De samenhang tussen vrijheid, macht en verantwoordelijkheid; de manier waarop – politieke – macht georganiseerd is; privacy, geldschepping, geloof en als laatste technologie.
Stichting Handjecontantje.org maakt zich sterk voor het behoud van contant geld – en daarmee voor onze privacy en vrijheid.

In februari zijn wij een online­petitie gestart voor het behoud van contant geld.
Zie hier de link om deze petitie te ondertekenen:​petitie voor behoud van contant geld, privacy en vrijheid​. We zien dat het contante geld in een steeds sneller tempo wordt afgeschaft. Op 5 mei werd bekend dat het briefje van 5 mei definitief verdwijnt. Dit onder het mom criminaliteit en veiligheid. Vandaar dus de petitie om het contante geld en daarmee onze privacy en vrijheid te behouden.Hier de link naar de petitie

vlinder_op_zonnehoedOp vrijdag en zaterdag 20 en 21 mei geven wij bij Kanexia in Baarn, een Workshop Integere Communicatie. ​Vooral de mensen die voelen dat ze de laatste tijd bewúster worden van de wereld en de globale ontwikkelingen, hebben baat bij groei in de wijze van communiceren. Het blijkt namelijk dat ook onze ‘oude taal’ vraagt om vernieuwing. We zullen directer met elkaar communiceren, in respect, maar vooral om duidelijkheid te ​bekrachtigen ​en onduidelijkheid te minimaliseren. Deze training geeft je heel veel inzichten en handvatten waardoor je je beter thuis gaat voelen in deze wereld die momenteel flink in beweging is, in meerdere opzichten.

Wat ​kun ​je zelf doen en hoe doe je dat dan, zodanig dat je er energie van krijgt en nóg meer in je kracht komt te staan? ​ Zie hier de link naar de training: bewustwakker, training in integere communicatie.  https://bewustwakker.org/2016/04/06/bewustwakker-trainingen-integere-communicatie/

 

Dan last, but not least is op 2 juli “Het Mon€tair $ymposium” in Maarssen. Sprekers zijn onder anderen Ad Broere, Pieter Stuurman en Dirk Bauwens. NB: gewijzigde datum! (was 24 juni.)

Meer informatie over het symposium volgt binnenkort.

monetair symposium 2 juli 16

Zoals gezegd is er een hoop gebeurd de afgelopen maanden en zijn wij met handjecontantje.org en bewustwakker.org volop in beweging om op allerlei manieren het contante geld te behouden en bewustzijn bij de mensen wakker te maken.We hopen je bij ­ één van ­ onze activiteiten te mogen ontmoeten. We kunnen en willen dit namelijk niet alleen doen. Daar hebben we jou voor nodig. We willen allemaal hetzelfde: vrede, vrijheid, voorspoed, gezondheid. Laten we dat dan vooral samen doen.

Hartelijke groet,

Stichting handjecontantje.org,

Miranda Slob en Kees van de Water

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *