Symposium “In de Hoofdrol” op 29 oktober 2016 in Maarssen

Handjecontantje.org is een initiatief dat zich hard maakt voor het behouden van de mogelijkheid om met contant geld te betalen. Het is de laatste mogelijkheid om anoniem en zonder bemoeienis van de bancaire sector te kunnen kopen en verkopen.

vakantiegeld

Inmiddels is het initiatief uitgegroeid tot een veel bredere beweging van wakkere mensen. Mensen bij wie vrijheid, voorspoed, vrede en gezondheid hoog in het vaandel staan. Een voorhoede die beseft dat het tijd is voor verandering. Toch vormen wakkere, bewuste mensen nog maar een kleine minderheid binnen de samenleving.

Om die reden is het voor bewuste mensen soms lastig om gehoor te vinden binnen de eigen vriendenkring of familie. De voorlopers hebben het daarom niet altijd gemakkelijk en kunnen zich eenzaam en onbegrepen voelen. Desondanks zullen zij degenen zijn die de motor vormen achter de benodigde maatschappelijke veranderingen.

Op 29 oktober organiseert Handjecontantje.org haar symposium “In de Hoofdrol”. Een bijeenkomst waarbij een breed scala aan onderwerpen (niet alleen het onderwerp geld) besproken zal worden en waarbij gelijkgestemden elkaar kunnen vinden.

Er zullen meerdere sprekers aan het woord komen – sprekers die hun sporen hebben verdiend in hun expertisegebied – maar er is vooral ook veel tijd en ruimte om elkaar te vinden en ideeën uit te wisselen. De deelnemers vervullen op dit symposium echter de hoofdrol – vandaar de titel van het symposium

Wil je ook eens vrijuit kunnen spreken met andere wakkere mensen? Wil je inspireren en geïnspireerd worden? Heb je goede ideeën of wil je ze opdoen? Kom dan op 29 oktober naar Maarssen.

maarssen

Datum: zaterdag 29 oktober van 10.00 – 17.00

Plaats: Bistro zuster Francina, Breedstraat 4 3603BA Maarssen

Entree: € 15,-

Lunch (biologisch incl. soep/salade) bij voorinschrijving voor € 8,- p.p., graag vermelden bij aanmelding

Aanmelden: via info@handjecontantje.org

 

3 reacties

 1. Waar in Maarsen en hoe laat begint dit symposium?

  Mvg evert zwijnenberg

 2. Sorry Evert, voor de ontbrekende gegevens. We hebben de tekst aangepast.
  Zaterdag 29 oktober, van 10 tot 17 u,
  Wilhelminaweg 7, 3603 CR Maarssen.
  Entree 15 euro; (biologische) lunch met soep, salade en broodjes voor 8 euro, bij aanmelding aangeven dat je daar gebruik van wilt maken.
  Aanmelden: info@handjecontantje.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *