‘Draining the swamp’, democratie en pedofilie: hoe lang staan we dit nog toe? – Norbert Pols

Is Donald Trump de sleutel tot het open zetten van de beerput? Hieronder een tekst van Norbert Pols, die op zijn eigen, onnavolgbare wijze, zaken aan elkaar knoopt, waardoor je gaat zien dat ze verband met elkaar hebben, en dat ze op de een of andere manier een geheel vormen.
– “Je gaat het pas zien als je het doorhebt.” –

Trump’s ‘draining the swamp’ gaat over het globalisme en de daaraan verbonden bende pedofielen. Dat klinkt voor een door de NOS ge√Įnformeerde burger misschien wat vreemd, zelfs een beetje als een complottheorie maar, de heersende elite (om maar eens een vies woord te gebruiken) wordt al heel erg lang in verband gebracht met pedofilie en het daar vaak mee vermengde Satanisme.

Dit soort informatie staat heel ver van onze eigen belevingswereld en wordt daarom in een vorm van automatisme verworpen. Dat betekent niet dat het niet waar is maar, dat wij die realiteit verwerpen. Wij kunnen ons niets voorstellen bij lieden die de duivel aanbidden. We hebben altijd geleerd dat de duivel alles behelst dat slecht is en, waarom zou een gezond mens dat slechte zo willen omarmen? We kunnen ons daar geen voorstelling van maken omdat we vanuit onze eigen realiteit het Satanisme bekijken, terwijl die van Satanisten juist niet gelijk aan de onze is.

De mensen die zich door dat Satanisme naar binnen laten zuigen, lopen niet op zondagochtend bij toeval de verkeerde deur binnen. Ze worden langzaam ingelijfd. Hun grenzen en die van de wet worden langzaam steeds verder overschreden, totdat zij zich zo chantabel maken en diezelfde macht over anderen hebben.
Het begint met teveel drinken, daarna wordt wat coke tegen de kater geboden en voordat ze het weten liggen ze met de verkeerde partners in bed. Er ontstaat een conflict tussen hun normen en hun carrières. Kiezen ze voor hun normen, dan hebben ze geen toekomst meer en wordt ze op harde wijze duidelijk gemaakt nooit te praten. Kiezen ze voor hun carrières dan worden ze verder gefêteerd en nemen ze afscheid van hun normen en waardenpatroon.

Ze raken steeds dieper in het moeras van corruptie en de beloningen daarvoor terwijl hun geweten steeds verder wordt weggedrukt. Ze worden opgenomen in een gemeenschap die de meest weerzinwekkende handelingen verricht om een groepsgevoel te cre√ęeren dat sterker is dan ieder ander verbond dat zij aangaan op deze wereld. De band die deze mensen met het Satanisme hebben is sterker dan de band die zij met hun eigen kinderen ontwikkelen. Het Satanisme is een doodscultus waarin rituele offers gebracht worden, mishandelingen aan de orde van de dag zijn en pedofilie als een sacrament wordt betracht.

Deze mensen doen alles wat deze genootschappen hen vraagt en, ze kunnen een beroep doen op iedereen die onderdeel van dezelfde cult is. Gezien de natuur van deze ‘religie’, is het een geheim dat niemand deelt, terwijl het over de gehele wereld verspreid is.
Leden van de cult kennen mekaar en bevestigen dit met een geheime taal van gebaren en symboliek. Ze weten mekaar te vinden en rollen gezamenlijk een beleid uit over de wereld die we kunnen herkennen in het globalisme. Daarom was de wereld in een shock toestand geraakt toen Donald Trump als president van de VS werd gekozen. Trump is een outsider en weet wat er speelt.

We hebben de afgelopen jaren de meest schokkende getuigenissen van slachtoffers mogen horen. Klap op de vuurpijl is de video van een slachtoffer in de show van de beroemde d’r. Phill. Het relaas van deze getuige was niet extremer dan dat van anderen maar, d’r. Phill is een beroemd tv psycholoog met een reputatie waar de man wat aan gelegen is. Plotseling is dat verhaal nieuw maar, niet omdat we dergelijke verhalen niet kenden.
Slachtoffers vertellen hoe zij als eigendom beschouwd worden, stelselmatig als kind worden verkracht door deze elite en zelfs als kind tot het plegen van moord worden gedwongen. De verhalen zijn ontluisterend maar, in combinatie met pizzagate of de verhalen rond Demmink, moeilijk te ontkennen.

Niet alleen de misbruikte kinderen maar, hele maatschappijen lijden onder dit onbekende fenomeen. Niet dat het echt onbekend is maar, gewone mensen verwerpen deze realiteit. Zolang wij niet erkennen dat dit bestaat, bestaat het niet en blijven we ook als maatschappij het slachtoffer hiervan.
Buiten de democratie om wordt namelijk zo een wereldwijd beleid over onze hoofden uitgerold en, wij blijven doen alsof onze neus bloedt. We weten het niet en eigenlijk willen we het niet weten. Heel veel mensen zijn wereldwijd ge√Įnfecteerd geraakt door dit controle systeem en voeren als √©√©n leger de orders van de macht uit. Ze handelen zonder geweten en in stilte. Ze werken internationaal naar hetzelfde doel. Ze kennen het einddoel niet maar, hebben hetzelfde vertrouwen als Jehova’s, dat zij niet aan de kant staan waar de klappen zullen vallen. Ze lijken ‘normaal’ maar, hebben alleen een verantwoording af te leggen tegenover de cult die ze heeft opgezogen. Ze hebben hun ziel verkocht en de controle verloren. Ze zijn slaven geworden die hun macht over de rest moeten laten gelden van de macht die zij dienen.

Als je je ooit hebt afgevraagd waarom de democratie zo slecht lijkt te werken, dan ligt hier een oorzaak die we nooit benoemen omdat het vanuit de ons geleerde realiteit zo onwerkelijk lijkt. Het gebeurt echter wel. Het heeft iedere regering op deze aardkloot in een wurggreep gekregen en, in de VS wordt dat systeem steeds meer bloot gelegd.
Dit gaat nog jaren duren maar, er zijn in de VS gelukkig genoeg mensen te vinden die geen relatie met de duivel hebben. De inlichtingendiensten in de VS zijn met deze cult ernstig ge√Įnfecteerd maar, ook in die organisaties voert men die stille oorlog van onderaf. Er komt steeds meer aan het licht over de macht die deze organisaties hebben en sinds de hackwet in Nederland is hier ook ieder hek van de dam.

Er woedt een stille oorlog en deze oorlog kent sterke spelers. Zo heeft Putin Mark Rutte al eens verteld dat Nederland wel erg tolerant met pedo’s was. Daarbij wees hij ook naar de pedo ring rond Demmink en cs. Daarmee wees hij op informatie waarover de Russen vast en zeker beschikken. Daarmee staat Rusland aan de kant van de VS van Trump en Assad misschien een beter mens dan Mark Rutte.
Dat zet onze wereld op z’n kop want, zo kennen wij de wereld niet maar, wij kennen die wereld via een MSM die volledig is doordrongen van diezelfde cult. Via die media en de entertainment industrie wordt deze cult zelfs gepropageerd. Zet MTV aan en kijk naar de bagger die kinderen tegenwoordig als ‘normaal’ krijgen voorgeschoteld. Deze cult zit overal. Tijdens de Demminkverhoren heb ik politiemensen hun schouders zien ophalen terwijl de rechter nergens van onder de indruk was. Ons politieapparaat in Amsterdam faciliteerde bijna de jongensprostitutie. Dit had als een schok door het land moeten gaan maar, de NOS, hoewel aanwezig, deed niets met de in de rechtszaal opgedane informatie.

De leden van deze cult houden mekaar uit de wind zodat de cult veilig blijft functioneren. Men speelt mekaar onderling baantjes toe waardoor de macht van de cult blijft groeien. Een aardig voorbeeld daarvan is wederom Demmink. Na de Vaatstra moord is hij SG van justitie geworden en werd later opgevolgd door Harm Brouwer. Brouwer was toen de hoofdofficier van justitie van Leeuwarden en Demmink directeur-generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken bij het ministerie van Justitie. De verbanden in deze banencarrousel zijn de moeite waard om aan een kleine studie te onderwerpen.

Het zit dus ook in Nederland, terug te voeren naar de zaak Dutroux. Een zaak die met een hoop mysterie is omgeven en waarin Mark Dutroux de hoofdrol moest blijven spelen. Tekenend in de zaak Dutroux is het aantal mensen dat in aanloop naar de rechtszaak is gestorven. We spreken over minimaal 30 mensen die door ongelukken, moord en ‘zelfmoord’ om het leven gekomen zijn.

In de VS wordt dit gevecht nu in de hoogste regionen van de regering langzaam blootgelegd. In de VS is sinds de inauguratie van Trump een ware arrestatiegolf van pedo’s aan de gang. Er wordt gesproken over aantallen als 1500 man en, nu beginnen ook in de wat hogere ambtelijke kringen de eerste koppen te rollen. Dit hele proces gaat nog jaren duren en, als je dit wilt volgen, dan is C-span je vriend. Daar kun je de congressional hearings volgen en, √©√©n van die mensen die je daar ziet schitteren is congressman Trey Gowdy. Hij heeft een prachtig zuidelijk accent en kent de wet van voor naar achter. Zelf directeur Comey van de FBI weet hij nerveus te krijgen en Hillary Clinton kan hem wel schieten.

Het ziet ernaar uit dat Gowdy een hoofdrol gaat spelen in het ‘draining the swamp’ verhaal. Een proces dat zich niet meer laat stoppen en, dat korte metten maakt met de verspreide leugens over de Russen.
Je zit vooraan, op de eerste rij van evenementen die de wereld gaan veranderen. Ongeacht of Trump wordt vermoord of niet, de globalisten zijn in de VS aan het verliezen. George Soros en Obama gaan door het congres gehoord worden en er gaan nog talloze processen gevoerd worden. Uiteindelijk zal het globalisme met het Satanisme opgerold worden en, daar zal de wereld een stuk vreedzamer van worden.

https://www.google.nl/…/former-hubbard-mayor-admits-to…/amp/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *