“Wereld in wanorde” – Lezing door Frits van der Blom in Uithuizen, za 25 mei a.s.

Een confronterende lezing van een niet meer praktiserende huisarts en homeopaat, die de reguliere denk-box heeft verlaten om nieuwe antwoorden te vinden op deze en andere oude vragen en het bovenstaande graag in openheid wil delen.

We hebben Frits drie jaar geleden in Winsum horen spreken en daar waren we zeer enthousiast over. Frits kan heel goed  vertellen en duiden hoe de dingen in elkaar zitten.
Hij woont in Thailand, is nu in Nederland en heeft een nieuwe lezing. En gezien de huidige staat van de wereld zoals wij die ervaren, waar zijn lezing naadloos bij aansluit, hebben we hem in het hoge noorden uitgenodigd.

Wat wij in de wereld waarnemen: massale kap van bomen die CO2 opnemen.  Een klimaatakkoord omdat we teveel CO2 produceren. Kosten daarvan: meer dan 1000 miljard euro, door de bevolking te betalen, niet door de veroorzakers. Dikke subsidies op biomassacentrales. Nederland móet van het gas af en in Duitsland krijgen ze subsidie voor een gasaansluiting. Werken voor een uitkering in werk dat vroeger gewoon een betaalde baan was. Massale uitrol 5G. Verplichte vaccinaties. Steeds hogere belastingen waardoor steeds meer mensen niet meer rond kunnen komen. Het verdwijnen van contant geld. Gele hesjes.

Dit zijn een paar van de fenomenen die wij waarnemen. Frits benoemt niet zozeer die fenomenen, maar weet ze indringend in hun samenhang te duiden. Wat zit er nou achter die fenomenen?

Wat Frits met deze lezing wil bereiken, is bewustzijn-in-beweging: dat mensen zich meer bewust zijn van wat er – achter de schermen – speelt, en bewust zijn van wie ze zelf – daarin – zijn.
En door dat bewustzijn bezield worden om in beweging te komen.

 

Locatie en andere praktische zaken

  • Datum en tijd: zaterdag 25 mei, van 13.30 tot plm 16.30. Inloop 13.00u.
  • Locatie: Uithuizen, NO-Groningen. De locatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen, dus de gegevens van de locatie ontvang je na aanmelding.
  • De entree bedraagt 15 euro, ter plekke contant te betalen (geen pin! ?)
  • Aanmelden: stuur een mail naar info@handjecontantje.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *