Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

BewustWakker – Trainingen in integere communicatie 22 en 23 april 2016

22 april 2016 - 23 april 2016

€75

BewustWakker Flyer 2xA4 algemene tekst 160303 pagina 1 voorpagina

Inleiding

Handjecontantje.org is opgericht om onze vrijheid te behouden – dat wat er nog van over is. Wezenlijker: om ervoor te zorgen dat we écht vrij worden. We willen de beweging terug maken; van onvrijheid en schijnvrijheid naar echte vrijheid.
De ingang die we met handjecontantje.org gekozen hebben is – het behoud van – contant geld.
Het doel is de vrijheid; de ingang is contant geld; en het middel tot het doel is het verbinden van mensen opdat ze gezamenlijk in de actie komen, samen doen!
En dat doen vanuit een bepaalde mate van integriteit. Omdat we een groeiende community van bewustwakkere mensen willen.

De trainingen zijn een coproductie van Stichting handjecontantje.org en BewustWakker.org (stichting in oprichting)

 

Wat kan de training Integere Communicatie je brengen?

Voor mensen die wakker aan het worden zijn, zijn dit tijden die aardig het fundament onder je bestaan doen schudden. Het is de kunst je op een zodanige manier hiertoe te verhouden dat je niet in allerlei negatieve emoties belandt. Deze training reikt je handvatten aan om op een positieve, liefdevolle en daardoor creatieve manier met je groeiende bewustzijn om te gaan. Dat maakt dat je in je kracht blijft respectievelijk sterker in je kracht kómt.

Wat ís integriteit en wat is integere communicatie: onze definitie van integriteit is “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”. Integere communicatie is een manier van communiceren die de ander uitnodigt te onderzoeken; in zichzelf en in de buitenwereld op zoek te gaan naar waarheid.
Die communicatie stoelt op een aantal voorwaarden: de realisatie dat alles wat je tegen een ander zegt, je in wezen in de spiegel zegt; en dat jouw emotie alleen maar laat zien waar JIJ in geraakt wordt/bent; het zegt in principe niets over het onderwerp van je emotie. Waarom is dit belangrijk?: omdat je emotie je manier van communiceren bepaalt – en het integriteitsgehalte.

We hebben in de afgelopen maanden dat we met handjecontantje.org bezig zijn, ontdekt en ervaren dat er een grote noodzaak is aan integere communicatie – dat dat de randvoorwaarde is voor BewustWakker-zijn.  Waarom: we zitten niet in een financiële crisis, of een milieu- of vluchtelingencrisis; we zitten in eenbewustzijnscrisis. In een situatie waarin we zijn geconditioneerd om niet integer te zijn. Als je het aan mensen vraagt: iedereen wil vrede, voorspoed en vrijheid voor de hele wereld. Waarom hebben we die dan niet?

Omdat we iets anders doen dan wat we zeggen.

We realiseren ons dat er heel veel aan de hand is, en dat het de kunst is om zo te kijken dat je niet in allerlei negatieve emoties belandt. Dat heeft drie voordelen: je blijft een vrolijk mens, je blijft in je energie én je komt in actie. Op een manier waarmee je andere mensen inspireert hetzelfde te gaan doen.

Introductietrainingen

De BewustWakker training is helemaal nieuw – ook en vooral in zijn soort. Het betreft een tweedaagse training op de vrijdag en de zaterdag.

Komende maanden hebben we drie introductietrainingen gepland, zodat we met deelnemers kunnen afstemmen waar behoefte aan is, en om aan de hand van feedback de training definitief vorm te geven. Na de zomervakantie starten we met de training in zijn definitieve vorm.

De training wordt gegeven door Miranda Slob en Kees van de Water

Praktische en overige data introductietrainingen

 • Data en locaties:
  • Maarssen: vrijdag/zaterdag 22/23 april ;
  • Baarn: vrijdag/zaterdag 20/21 mei;
  • Groningen: vrijdag/zaterdag 3/4 juni
 • Tijd: zowel de vrijdag als de zaterdag van 10u tot – uiterlijk – 18u.;
  ontvangst om 9.30
 • Deelname: voor deze drie trainingen hanteren we een introductieprijs van € 75,= . pp per training. Daarna is de prijs van de training € 175,= . Prijzen zijn p.p.  inclusief koffie/ thee en biologische lunch
 • Opgave en informatie: info@handjecontantje.org

Download hier de flyer van de training.

 

Data trainingen najaar:

 • vrijdag en zaterdag 9 en 10 september
 • vrijdag en zaterdag 30 september en 1 oktober
 • vrijdag en zaterdag 20 en 21 oktober
 • vrijdag en zaterdag 11 en 12 november
 • vrijdag en zaterdag 2 en 3 december

Organisator

handjecontantje.org

Locatie

Bistro Zuster Francina Breedstraat 4 3603 BA Maarssen
Wilhelminakapel aan de Wilhelminaweg 7 - 3603 CR Maarssen
Maarssen,
+ Google Maps
Website:
handjecontantje.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *