Handjecontantje.org en BewustWakker.org

Handjecontantje.org is opgericht om onze vrijheid te behouden – dat wat er nog van over is. Wezenlijker: om ervoor te zorgen dat we écht vrij worden. We willen de beweging terug maken; van onvrijheid en schijnvrijheid naar echte vrijheid.

De ingang die we met handjecontantje.org gekozen hebben is – het behoud van – contant geld.
Het doel is de vrijheid; de ingang is contant geld; en het middel tot het doel is het verbinden van mensen opdat ze gezamenlijk in de actie komen, samen doen.
En dat doen vanuit een bepaalde mate van integriteit. Omdat we een groeiende community van bewustwakkere mensen willen.

In januari 2016 hebben we de website BewustWakker.org gelanceerd, als zustersite van Handjecontantje.org. Sinds 8 januari van dit jaar is Handjecontantje.org een stichting. Dat gaat met BewustWakker.org ook gebeuren. Handjecontantje.org is “de ideële tak”; van daaruit wordt ‘het goede doel’ van het behoud van contant geld uitgedragen. De stichting Handjecontantje.org wordt dan ook een ANBI (Algemeen Nut beogende Instelling); de zin daarvan is dat de donaties die mensen doen, voor hun aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting.

BewustWakker.org is de stichting van waaruit de trainingen, workshops, lezingen en andere evenementen georganiseerd – gaan – worden.

 

Reageren is niet mogelijk