Over ons

Miranda Slob (1972, apothekersassistente/medisch secretaresse/energetisch therapeut).

DSC_0335

De geboorte van mijn kind heeft voor een omslag in mijn leven gezorgd. Ondanks dat hij meervoudig gehandicapt is en ondanks zijn beperkingen kan hij ontzettend genieten van hoe het is. Daarbij is hij helemaal in het hier en nu, zonder oordeel. Hij is de meest pure spiegel die je je kunt voorstellen; er komt geen ego aan te pas. Jij doet iets, bent, en hij laat je in zijn reactie ogenblikkelijk zien of het klopt wat je laat zien of niet. Daardoor ben ik me enorm bewust van de mate van integriteit van mijn eigen communicatie. Dit is voor mij een tool in de training. Een tweede tool is, dat ik, door mij af te stemmen op de energie van personen of situaties, informatie gechanneld krijg waardoor ik heel duidelijk kan zien wat er aan de hand is, en dat duidelijk kan communiceren.

Door de medische zorg die mijn zoon nodig had  ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de “alternatieve geneeswijzen”. Daarnaast ontdekte ik bij mezelf energetische vaardigheden waarmee ik de klachten van mijn zoon kon verlichten of zelfs opheffen.  Dat heeft me ertoe gebracht alternatief-medische opleidingen te gaan doen wat heeft geresulteerd in mijn eigen praktijk InEvenwicht.

Door een heftige burnout in 2011/2012 ben ik de dingen gaan doen waar ik echt blij van word: dat is mensen op een liefdevolle manier informeren en inspireren zodat zij ook datgene gaan doen waar zij blij van worden.

Bij Earth Matters ben ik zelf vrij heftig bewust wakker geworden, daardoor ben ik ook op zoek gegaan naar de waarheid. En die waarheid is over het algemeen niet echt fraai. Hoe zou het dan zijn als je samen met andere mensen hier naar kunt kijken, emoties kunt delen en handvatten krijgt om hier mee om te gaan? Dit is mijn drijfveer om samen met Kees handjecontantje.org te beginnen, en van daaruit de BewustWakker trainingen.

 

Kees van de Water (1958, HEAO-BE): Financieel-economische achtergrond en opleiding, en een bedrijfs- en menskundige ontwikkeling.

DSC_0045

Het is mijn vak om in bedrijven mensen beter met elkaar en met de systemen te laten samenwerken. Dat heb ik vanaf 2001 als zelfstandige ondernemer gedaan in mijn onderneming Inforganize. In 2013 en 2014 heb ik een jaar bij de alternatief-nieuws website Earth Matters gewerkt waar ik definitief wakker geworden ben. Daar heb ik voor mezelf twee belangrijke principes vastgesteld:

  • Maak het voor mensen die wakker aan het worden zijn, eenvoudig te begrijpen wat er aan de hand is; leidt ze in in de materie op een manier die ze kunnen bijbenen en gooi ze niet meteen in het diepe;
  • Communiceer vanuit liefde, niet vanuit boosheid.

Bij Earth Matters heb ik ook de ideeën ontwikkeld waar ik nu vol mee bezig ben: ervoor zorgen dat mensen als eenheid, gezamenlijk  iets kunnen/gaan doen met de kennis (“wakkerheid”) die ze verworven hebben. Dat heeft in juli 2015 geleid tot de start van handjecontantje.org, samen met oud-Earth Matters collega Miranda, en nu tot de BewustWakker trainingen.

Het doel van wat we doen is het terugclaimen van ons geboorterecht als mens: VRIJHEID.
De rol waarin we dat doen is die van Verbinder. Wij brengen mensen samen; we zijn geen materiedeskundigen. Die zijn er al genoeg. Verbinders nog niet.

Reageren is niet mogelijk