De bank, de overheid en 5G door Norbert Pols

Iedereen weet het maar, dit is wat we gebruiken. We hebben allemaal smartphones en velen onder ons zijn er de hele dag druk mee.

Het ding geeft straling af. Als je een lang telefoon gesprek voert krijg je minimaal een warm oor en ook die warmte gaat uiteindelijk dieper dan dat.

Je krijgt KANKER van je telefoon. Dat is KANKER met hoofdletters, om maar even duidelijk te maken dat je elektronische vriendje op frequenties uitzendt die je dood maken.

In Groningen zijn telecom bedrijven bezig met het testen van een 5G netwerk. Je hoeft helemaal niet meer die telefoon aan je oor te houden om ziek van het ding te worden.

De straling sloopt je DNA waardoor cellen met een gemuteerd DNA de kans krijgen te woekeren.

Die straling komt ook niet alleen van je telefoon want vandaag de dag communiceert zelfs je wasdroger via WIFI met je router.

Je leeft in een magnetron en, niemand die je dat vertelt.

We leven in de veronderstelling dat de overheid dit soort zorgen van ons overneemt. Daar is ooit het ministerie van Volksgezondheid voor opgericht.

De overheid checkt welke producten een gevaar voor onze gezondheid vormen en, dan hebben we collectief een zorg minder.

Dat is een logisch systeem dat ons allen tot nut zou moeten zijn maar, een dergelijk instituut werkt niet in een corporatistisch systeem.

Daar maken de bedrijven uit wat hier gezond genoeg is om op de markt te verschijnen. Medicijnen, voedingswaren, tabak en alcohol, dat is waar de Voedsel en WarenAutoriteit over lijkt te gaan.

Deze falende organisatie had je echter ook van deze problemen op de hoogte moeten brengen.

Net als in de schandalen die nu plotseling zichtbaar zijn in de bio-industrie, faalt deze zogenaamde autoriteit de Nederlandse burger.

Waarom? Omdat de staat niet van de burger is maar, van de bank. Die bank heeft bedrijven en, die moeten zoveel mogelijk geld verdienen. De bank bezit alles doordat bedrijven schulden aangaan en omdat de bank aandeelhouder is. De bank investeert zowel in de zorg als in de rest en, het meest rendabel zijn de onderlinge samenwerkingsverbanden. Dat krijgt de bank voor elkaar door ook de wetgeving te beheersen zodat producten niet op basis van de volksgezondheid hoeven te worden aangepast.

Het mes snijdt voor de bank van alle kanten. De overheid tolereert de creatie van geld door de bank. Die bank is NIET van de overheid maar een zelfstandig bedrijf.

Omdat de overheid zelf geen geld kan creëren, is er een duidelijke afhankelijkheid van de bank. Dankzij die afhankelijkheid is de bank degene die de overheid aanstuurt en niet andersom. Die bank is ook de zorgverzekering en, die werkt met een standaard winstmarge. Gaan de kosten in de zorg omhoog, dan stijgt de premie mee en daarmee de winst voor de bank. Die zorgverzekeraar is zakenpartner van de zorg. Dankzij de privatisering van de zorg kwamen enorme bedragen vrij want, ieder ziekenhuis ging een lening aan om te ‘moderniseren’. Die lening kwam van de bank en, de zorgverzekeraar mag kiezen met welk ziekenhuis zij wel of niet in zee gaat. De financiële sector perst de ziekenhuizen dus ordinair af.

De bank investeert natuurlijk ook in talloze chemische fabrieken, zoals ook de farmaceutische industrie. Het kan de zorgverzekeraar niets schelen wat deze industrie voor medicijnen rekent, omdat die zorgverzekeraar al vanuit een kostprijs-plus model handelt. De ziekenhuizen voelen ook geen pijn van de prijzen van medicijnen. Voor ziekenhuizen geldt namelijk ook dat voor hen de distributie van medicijnen binnen een marge model geschiedt. Dus, in de zorg geldt alleen dat het zoveel mogelijk geld moet kosten om maar genoeg te kunnen overhouden om de lasten te kunnen blijven betalen. De bank bezit de zorg.

De bank bezit echter bedrijven in alle takken van industrie. Zo bezit de bank dus ook de voedselindustrie, de petrochemische industrie en de telecom industrie. Denk je nou echt dat de bank geïnteresseerd is in de gezondheidsrisico’s die deze industrieën produceren? Natuurlijk niet, de bank juicht dit toe want, zolang het aantal zieken niet groter wordt dan een economie kan dragen, strijkt de bank hiervan de winsten op.
De bank investeert in jou gezondheid door die te ondermijnen. De overheid is van de bank dus, ondanks dat er wel geconstateerd wordt dat er gezondheidsrisico’s aan bepaalde producten verbonden zijn, wil de bank dit liever verzwijgen. Om de geloofwaardigheid niet aan te tasten, valt de overheid wel de burger lastig maar niet die grote bedrijven. Multinationals achten Nederland een paradijs waar werkelijk alles geregeld kan worden als het maar in een doofpot past.

De straling die telefoons nu afgeven wordt pas een probleem als de risico’s daarvan in de rest van de wereld als ‘niet meer acceptabel’ onder het tapijt worden geveegd. Ook dan zal blijken dat de kennis hier al lang beschikbaar was en, ook dan zal het weer touwtrekken worden over wie binnen de overheid het boetekleed past.
De overheid is je vriend niet. Het begrip “Vadertje staat” bestaat niet maar, die overheid doet er alles aan om die illusie in de lucht te houden. Je betaalt een hoop belastingcenten voor een schijnveiligheid. Je denkt dat de staat wat voor je regelt maar, de staat probeert alleen deze economie draaiende te houden terwijl de bank dat steeds lastiger maakt. Jouw welzijn staat op de laatste plaats en je welvaart mag niet onder een minimum dalen. Dat minimum is wel aan inflatie onderhevig. Daar komen de voedselbanken vandaan. Voedsel dat in de supermarkt niet meer te verkopen is, komt bij de voedselbank terecht. Vroeger werd dit varkensvoer, nu wordt het aan de onderlaag van de bevolking gegeven.

Het ergste aan dit verhaal is niet dat deze wereld zo in elkaar zit maar, dat we hieraan niets kunnen veranderen zolang we ons niet hierover collectief bewust zijn. Zolang we deze overheid blijven steunen, zal het zo door blijven gaan. We geven onze steun aan de overheid door deze eens in de vier jaar te legitimeren door weer massaal naar de stembus te gaan. Het maakt niet uit op welke partij je stemt want, geen politieke partij maakt de dienst uit in de overheid van de bank.
Zelfs al heeft jouw partij de beste ideologie van de wereld, dan nog maken die ideeën geen schijn van kans als de bank dit niet lucratief acht. Stemmen is kansloos als je in de democratie van de bank leeft. Heb je je ooit afgevraagd waarom het westen overal ‘democratie’ wil brengen? Hier is je antwoord, de hele wereld wordt van de bank. Eén centrale overheid voor de hele wereld met één leger. Dan maakt je huidskleur, seksuele geaardheid of religie geen flikker meer uit, dan is iedereen van de bank en is een politieke voorkeur een luxe illusie die je ooit hebt gehad.

Bedankt voor het onderwerp .

Geef een reactie