Kom 17 oktober a.s. naar de rechtbank in Leeuwarden – Steun De Cash-man in hoger beroep.

Waar het in deze zaak over gaat – althans voor ons – is dat de rechter in deze zaak erg hecht aan het feit dat een medewerker van Enexis in opdracht handelde (…) toen hij besloot om het gas en de stroom af te sluiten – en Redczus hem daarom als “beul” betitelde. En dát kan een lid van de rechterlijke macht niet laten gebeuren! Het hele systeem waar die rechter zich in laat misbruiken zou in elkaar donderen als mensen zich massaal zouden gaan realiseren dat ze hun eigen verantwoordelijkheid hebben, of ze nou in opdracht handelen of niet. Wat de medewerker van Enexis deed was een “light” versie van “Befehl ist Befehl”. Dat was de houding waardoor 55 miljoen mensen hun leven verloren hebben, in WO2.

Het is hetzelfde bewustzijn dat heel veel mensen dingen laat doen die ze – hopelijk, in de meeste gevallen – niet willen doen, maar in opdracht toch doen: mensen uit huis zetten, wietplantjes molesteren, mensen als slaaf laten werken voor hun uitkering, op de Zuidas ervoor zorgen dat alleen gewone mensen en zelfstandige ondernemingen belasting betalen, etc. ”

“Als er geen mensen naar de oorlog gaan, is er geen oorlog.”: als mensen stoppen met het opvolgen van orders waarvan ze weten dat die tegen de menselijkheid indruisen, dan is er van de ene dag op de andere een totaal andere wereld. En dan is het dus ook wezenlijk dat een rechter daar oog voor gaat krijgen.

Hieronder een memo die de zaak kort beschrijft, van de hand van Redczus’ advocaat. (klik op de afbeelding voor een leesbare pdf)

Kom en steun Hans Jurgens Redczus in het verkrijgen van een basisrecht: het recht op het gebruik van contant geld, en het recht op vrije meningsuiting.

Wanneer: dinsdag 17 oktober a.s 
Hoe laat: 11 uur
Waar: Gerechtshof Leeuwarden, Wilhelminaplein 1, 8911 BS Leeuwarden

2 reacties

  1. Pieta Lettink

    Ik ben niet in de gelegenheid om naar de rechtbank te komen, maar ik onderschrijf volledig het basisrecht om met contant geld te betalen. Ik hoop dat er echt recht gedaan wordt en recht gesproken wordt. Ik probeer dagelijks mensen te wijzen op het belang van cash geld blijven gebruiken. Ik wordt helemaal niet vrolijk van contactloos betalen zoals ze ons willen laten geloven in de reclame. Deze vrijheid moeten wij ons laten afnemen!!!!

    Antwoorden
    • als ze het cash geld afschaffen-verbieden, dan zijn we de pineut! triestige wereld, waar is de uitgang?

      Antwoorden

Geef een reactie